Cantik

Peremajaan semula kulit wajah

By  | 

KEMBALIKAN pesona keremajaan anda dengan esen formulasi antipenuaan istimewa di dalam Xaviera. Produk kecantikan tempatan ini mampu mengembalikan keremajaan dan menghidratkan kulit anda.

Dihasilkan menerusi gabungan kolagen marin, sel stem epal Switzerland, vitamin C dan vitamin E, miracle serum mist keluaran Xaviera memberikan kesegaran dan kelegaan kepada kulit. kolagen marin dan sel stem epal yang digunakan pula membantu mengurangkan penampakan garis kedutan sekali gus mengembalikan keanjalan kulit.

1-xavieraFOTO/IHSAN NEXSCAPTURE COMMUNICATIONS

Nano white bersama antioksidan di dalamnya kandungannya memberikan kesan pemutihan secara selamat sambil mengurangkan dan mencegah ketidakseimbangan pigmentasi.

Didatangkan dalam pek bersaiz 30ml, ia amat praktikal untuk dibawa ke mana-mana dan boleh digunakan mengikut keperluan anda pada bila-bila masa. Produk Xaviera juga diperakui halal.

Info Xaviera
Laman web: www.xaviera.my
Instagram: @xavieraskincare
Facebook: Xaviera

Comments

comments

Memulakan kerjaya penulisan sebagai wartawan di sebuah akhbar berbahasa Melayu tempatan dan berkhidmat selama empat tahun sebelum menyertai Pepatung sepenuh masa. Berpengalaman dalam penulisan rencana terutama berkenaan gaya hidup, profil, minat ramai, isu semasa, fesyen dan hiburan.

Tinggalkan Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *