Hiburan

Bakat pengarahan Iggy Azalea dalam muzik video Trouble

By  | 

PENYANYI hip hop kontroversi, Iggy Azalea muncul bersama muzik video bagi single terbaharunya, Trouble. Apa yang menjadikan muzik video itu istimewa adalah ia diarahkan oleh Azalea sendiri bersama-sama perunding gayanya, Alejandra Hernandez.

Konsep muzik video itu menggunakan latar masa sekitar 1970-an. Selepas merompak sebuah bank, teman lelaki Azalea ditangkap polis dan dipenjarakan. Tidak lama kemudian, Azalea membantu kekasihnya meloloskan diri dari penjara.

Trouble merupakan duet kedua Azalea bersama Jennifer Hudson. Maka penglibatan Hudson dalam muzik video itu sebagai seorang polis turut menggandakan ‘keseronokan’ klip berdurasi 3 minit itu. Muzik video itu mungkin tidak fancy tetapi ia juga tidaklah teruk.

Comments

comments

Memulakan kerjaya penulisan sebagai wartawan di sebuah akhbar berbahasa Melayu tempatan dan berkhidmat selama empat tahun sebelum menyertai Pepatung sepenuh masa. Berpengalaman dalam penulisan rencana terutama berkenaan gaya hidup, profil, minat ramai, isu semasa, fesyen dan hiburan.

Tinggalkan Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *