Sajian perayaan KFC Crispy Prawn

0
75

PENGGEMAR makanan laut kini boleh menikmati udang segar dan enak di restoran KFC. Menerusi sajian KFC Crispy Prawn, anda dapat merasai keenakan udang bersalut tepung yang digoreng rangup tetapi masih mengekalkan keempukan isinya.

Menu ini boleh didapati dalam beberapa set hidangan pada harga serendah RM10.95 untuk slot Lunch & Dinner treats. Sekiranya anda membeli kombo ini, KFC Crispy Prawn akan didatangkan bersama seketul ayam (original atau hot & spicy), sajian sampingan dan minuman isotonik Revive saiz biasa.

Print

KFC Crispy Prawn juga boleh dibeli dalam bentuk Holiday Bucket untuk dinikmati bersama keluarga dan rakan-rakan pada musim perayaan dan penghujung cuti sekolah ini. Pesanan secara ala carte turut disediakan untuk hidangan ini.

Ia telah pun ditawarkan di semua restoran KFC di seluruh negara sejak 15 Disember lalu dan hanya boleh dinikmati untuk tempoh terhad.

KONGSI
Artikel sebelumnyaWangian berkarakter The One, Dolce & Gabbana
Artikel seterusnyaTakluk dunia dengan kasut tumit tinggi
Memulakan kerjaya penulisan sebagai wartawan di sebuah akhbar berbahasa Melayu tempatan dan berkhidmat selama empat tahun sebelum menyertai Pepatung sepenuh masa. Berpengalaman dalam penulisan rencana terutama berkenaan gaya hidup, profil, minat ramai, isu semasa, fesyen dan hiburan.

TINGGALKAN RESPONS

Sila masukkan komen!
Masukkan nama anda di sini