Stail

Kim Kardashian tayang payudara

By  | 

LEBIH kurang. Bintang realiti terkemuka, Kim Kardashian dengan secara tidak sengaja mempamerkan payudaranya sewaktu sedang berjalan keluar bersama suaminya, rapper Kanye West daripada Hotel Royal Monceau, Paris baru-baru ini.

Kim-Kardashian-Dress-030515-4-1-795x1024

Kejadian itu berlaku ketika pasangan tersebut sedang menuju ke pertunjukan fesyen Lavin sempena Minggu Fesyen Paris yang kini sedang berlangsung. Bagaimanapun, Kim tidak sedar payudaranya jelas kelihatan menerusi dress sendat jarang berona coklat terang yang disarungkannya.

Dalam masa yang sama, Kim turut menggayakan warna rambut baharu iaitu perang platinum sempena kehadirannya ke Minggu Fesyen Paris.

Menerusi kapsyen gambar di Instagramnya, Kim berkata: “So, saya kini mempunyai rambut perang platinum! Saya bekerja dengan kumpulan pendandan rambut yang bagus!” katanya.

Kredit gambar: Celebuzz

Comments

comments

Memulakan karier sebagai pembantu editorial untuk sebuah majalah bertemakan perkahwinan sekitar empat tahun yang lalu, langkah jejaka ini dalam bidang penulisan semakin berkembang tatkala idea untuk membina empayar kandungan digital Pepatung tercetus olehnya.

Tinggalkan Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *