Lima cara hubungan seks pelik bagi menyemarakkan keintiman

0
306

MENYEMARAKKAN keintiman antara pasangan boleh dilaksanakan menerusi pelbagai alternatif. Antaranya hubungan seks yang semakin hambar selepas beberapa tahun berkahwin, dikurniakan cahaya mata dan kesibukan bekerja.

Tahukah anda bahawa ramai wanita tidak mencapai klimkas ketika bersama pasangan? Antara faktor yang menjurus kepada seks yang hambar ialah lelaki yang cepat klimaks, mengulang posisi yang serupa dan tiada foreplay.

Berikut disenaraikan lima cara hubungan seks yang akan menghangatkan lagi hubungan asmara anda bersama pasangan. Ia mungkin pelik tetapi berbaloi  untuk dicuba.

1 . Teknik CAT

FOTO / MEN HEALTH

Teknik ini merujuk kepada merangsang bahagian bibir vagina wanita. Posisi ini juga adalah di mana dada lelaki bertembung atau berdekatan dengan bahu wanita. Malah, bau hormon yang dikeluarkan dari ketiak akan mengurangkan tekanan wanita. Kaki wanita haruslah dilentikkan sekitar 45 darjah untuk menaikkan pinggul.

2 . Air terjun

 

 

FOTO / MENSHEALTH

Posisi ini merujuk kepada lelaki meletak pinggul diatas kerusi dengan kepala dilunjurkan ke bawah. Jika dilihat, wanita banyak memainkan peranan untuk mendayung.

Darah yang mengalir lancar ke bahagian kepala akan membantu untuk orgasma dengan lebih sensual.

3 . Teknik cowgirl

FOTO / MENSHEALTH

Posisi ini lebih digemari oleh perempuan. Ada yang memberi posisi ini dengan istilah lain, misalnya main gear. Kelebihan posisi ini adalah memberi kelebihan untuk merangang G-spot wanita.

4 . Di atas mesin basuh

FOTO / MENS HEALTH

Dengan melakukan gaya ini, akan mencipta klimaks yang luar biasa. Kerana dengan kehadiran getaran daripada putaran mesin basuh, akan memberi kelebihan dan rangsangan yang maksimum kepada kedua-dua pasangan.

5 . Dapur

FOTO / MENS HEALTH

Jika kalian berdua ingin membuat adegan lebih berani, apa kata mencuba untuk menjalin asmara di atas kabinet dapur. Dengan ketinggian meja dapur, dan juga pandangan dari mata ke mata, pasti klimaks yang diharapkan menjadi lebih indah.

 

SUMBER : MEN’S HEALTH

TINGGALKAN RESPONS

Sila masukkan komen!
Masukkan nama anda di sini