Buletin

Tiket ke Lost World of Tambun hanya RM1!

By  | 

AMBIL cuti untuk redakan tekanan dan pandu kenderaan anda ke Lost World of Tambun (LWOT), Ipoh, Perak untuk bergembira di taman tema air tersebut.

 

Lebih menguntungkan apabila ia baru melancarkan promosi RM1! Ya, anda kini boleh memasuki taman tema itu pada harga RM1!

Tawaran istimewa itu boleh dinikmati pada hari Rabu terpilih bermula Mei sehingga 22 November 2017. Bagi membolehkan anda membeli tiket RM1, anda perlu membeli sekeping tiket dewasa pada harga normal (RM90). Tiket kedua anda secara automatik akan dicaj hanya RM1.

Untuk jadual dan maklumat lanjut berkenaan tiket RM1 LWOT, layari www.sunwaylostworldoftambun.com/rm1-wednesday/ dan Facebook rasmi www.facebook.com/lostworldoftambun atau hubungi +605-542 8888.

Comments

comments

Memulakan kerjaya penulisan sebagai wartawan di sebuah akhbar berbahasa Melayu tempatan dan berkhidmat selama empat tahun sebelum menyertai Pepatung sepenuh masa. Berpengalaman dalam penulisan rencana terutama berkenaan gaya hidup, profil, minat ramai, isu semasa, fesyen dan hiburan.

Tinggalkan Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *